سیر استیک تابه ای

سیر استیک تابه ای

• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• ۴ عدد استیک گوساله (هر کدام ۱۵۰ گرم)
• روغن زیتون
• نمک و فلفل سیاه
• 6 حبه سیر درشت ورقه شده
• دو قاشق غذاخوری کره
• یک قوطی کنسرو لوبیا
• ¼ پیمانه جعفری تازه

طرز تهیه

۱. روی دو طرف استیک ها روغن زیتون، نمک و فلفل بمالید.

۲. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس استیک ها را داخل آن بگذارید و حرارات را کم کنید. استیک ها را به اندازه دلخواه بپزید. سپس از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.

۳. ورقه های سیر را داخل تابه حدود یک دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

۴. لوبیا و کره را به تابه اضافه کنید. در آخر نیز جعفری خرد شده را به آنها اضافه کنید.

۵. استیک ها را داخل بشقاب بچینید، روی آنها سیر بریزید و با لوبیا سرو کنید.