
مواد لازم:
دال عدس ۱ لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
روغن پخت و پز هنگامه
پودر فلفل قرمز شیرین
عصاره مرغ
———————————
نحوه آماده سازی:
ابتدا کمی روغن پخت و پز هنگامه و کمی کره را به همراه آرد و عدس های قرمز شسته شده تفت میدهیم و سپس آب جوش و عصاره مرغ را اضافه کرده و اجازه میدهیم کاملا بپزد. بعد از پخت و اضافه کردن نمک و فلفل با دستگاه بلندر به خوبی مایع سوپ را یکدست میکنیم.
در ماهیتابه ای مقداری روغن پخت و پز هنگامه را به همراه کمی پودر فلفل قرمز کمی تفت داده وهنگام سرو روی سوپ میریزیم.
نوش جان